Dom duhovnosti Kančevci vas želi obogatiti in spodbuditi k osebni in skupni rasti v ljubezni do Boga in do bližnjih. Bratje kapucini smo hvaležni, da se lahko srečamo z vami z vami delimo trenutke življenja v občestvu z Bogom in med seboj. Nenazadnje smo vam hvaležni, ker z obiskovanjem Doma in programov podpirate njegov obstoj in poslanstvo.

Dobrodošli v našem domu tudi takrat, ko si boste zaželeli nekaj časa za sebe. Ob molitvi in obrokih z nami, se boste lahko posvetili osebni molitvi, premišljevanju ali sprostitvi v naravi. Nudimo tudi možnost osebnega pogovora.

Dom duhovnosti Kančevci

DOBROTNIKI DOMA DUHOVNOSTI

Ker nimamo nobenega rednega dotoka sredstev, se priporočamo, da postanete dobrotniki Doma duhovnosti. V knjigo dobrotnikov bomo vpisali vse, ki boste kakorkoli pomagali. Svoj prispevek lahko nakažete na: TRR: SI56 0312 5100 0573 663, odprt je pri SKB banki.
Bog povrni za vsak vaš dar!

Podprete nas lahko tudi tako, da do 0,5% svoje dohodnine namenite domu. Na davčnem uradu oddaste zahtevek, da se omenjeni delež vaše dohodnine nameni: Slovenska kapucinska provinca, Mekinčeva 3, Ljubljana, davčna številka: 20104081.
Če se boste odločili za ta način podpore domu, se Vam že tukaj zahvaljujemo.
Če že plačujete dohodnino, namenite del te dohodnine tistim, ki so vam pri srcu.

Kje se nahajamo:

Kančevci 38
9206 Križevci V prekmurju
tel.št. 02/544 – 11 -380; 041/840-897
e-pošta: dom.duhovnosti.kancevci@rkc.si

Zemljevid na telefonu