Odmik za ženske – “Ljubljena”

Vabljene na sproščujoč in rahločuten »odmik za ženske«, namenjen temu, da (znova) oživimo v sebi zavest brezpogojne ljubljenosti in sprejemanja same sebe. Da se doživimo kot ponosne, vredne in ljubljene hčerke Najvišjega!

Vse ženske si želimo biti ljubljene, sprejete in občudovane. Ne zato, ker sem »pridna« in sem si to »zaslužila«, ampak ker preprosto sem. Včasih ta občutek (brezpogojne) ljubljenosti izgine iz našega življenja in doživljanja zaradi različnih življenjskih izkušenj. Hrepenenje pa ostaja.

Kot kristjanke imamo to možnost, da se lahko vedno znova povežemo z neskončno in brezpogojno Ljubeznijo Boga, ki nas ljubi z večno ljubeznijo točno take, kot smo, v tej situaciji, v kateri smo. In na temelju te ljubezni tudi me lahko začnemo resnično ljubiti in sprejemati sebe tudi v vseh nepopolnostih (ali celo gledati v njih darove! J), si odpuščati, zdraviti naše notranje rane in odnose, nizko samopodobo …  Ko sama res (do)živim občutek ljubljenosti, zmorem to ljubezen in sprejemanje tudi (lažje) iskreno dajati naprej in širiti krog ljubezni.

Več na FB: Rada sem ženska.

Odmik bo potekal od 12. do 14. 6. 2019.

Program vodi dr. Anica Koprivc Prepeluh, zakonska in družinska terapevtka ter teologinja.

Prijave in info do 5. junija
na: radasemzenska@gmail.com alidom.duhovnosti.kancevci@rkc.si ali mobi 041 840 897 (Dom duhovnosti) ali 040 726 392 (Anica).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delite lahko na družabnih omrežjih

Informacije

Vodi:
dr. Anica Koprivc Prepeluh, zakonska in družinska terapevtka ter teologinja
Kraj in datum:
Kančevci,
12. 6. 2020, 18:00 - 14. 6. 2020, 14:00
Prijava ni mogoča