Bratje Kapucini

Poslanstvo


Romanje v Assisi

Program v Domu duhovnosti
Kančevci v letu 2019

Vnebovzetje Device Marije (A) - Moje srce se raduje v Bogu

20. navadna nedelja (C) - Gospodov dan z Besedo

Naše knjige
Uredi oz. spremeni to novicoOdgovori na božično pismo
Objavljeno: 15.3.2006
Pred božičnim praznikom ste vsi molivci naveze za dobre družine in duhovne poklice prejeli pismo in nekateri ste se nanj odzvali. Hvala za vaše odgovore in spodbude. Podprli ste naslednje predloge, da jih skupaj uresničimo kot molitvena naveza za dobre družine in duhovne poklice:

  • letni shod
  • skupno romanje
  • sklad
  • duhovne vaje

V letošnjem letu bomo uresničili naslednje:

1. Letni shod molivcev za dobre družine in duhovne poklice. Shod bo na praznik sv. p. Pija, 23. septembra 2006 v Škofji Loki. Ta dan bomo slovenski kapucini tudi proslavili 400 letno navzočnost kapucinov v Sloveniji in 300 letnico škofjeloškega samostana, zato bo med nami tudi slovenski metropolit in ljubljanski nadškof Alojz Uran.
2. Sklad molitvene naveze. Letos želimo s pomočjo tega sklada omogočiti družini z 8 otroki romanje v Assisi. Romanje za družine bo od 25. do 29. aprila 2006. Kdor je pripravljen pomagati pri tem, lahko svoj dar nakaže na TRR št. 02012-0091746833, prejemnik: Slovenska kapucinska provinca, Mekinčeva 3, Ljubljana, namen: družina. Bog povrni za vaše sodelovanje.

Molivce v navezi za dobre družine in duhovne poklice vabimo, da posredujete tudi svojo izkušnjo, kako molite in kakšne misli so se vam porodile ob molitvi. Pošljite jih na spodnji naslov.

Kdor se še želi pridružiti Molitveni navezi za dobre družine in duhovne poklice, naj na naslov: Slovenska kapucinska provinca, Mekinčeva 3, 1000 LJUBLJANA sporoči: ime in priimek, če želi tudi naslov, telefonsko številko in elektronski naslov.

Vedno dobrodošli tudi na internetnih straneh: https://www.kapucini.si, kjer boste našli tudi stran o molitveni navezi.Glej tudi...


Sorodno iz kategorije “Poslanstvo”...


išči po novicah in vsebini

Napovednik


Arhiv novic