Bratje Kapucini


Romanje v Assisi

Program v Domu duhovnosti
Kančevci v letu 2019

Vnebovzetje Device Marije (A) - Moje srce se raduje v Bogu

20. navadna nedelja (C) - Gospodov dan z Besedo

Naše knjige
Uredi oz. spremeni to novicoKančevci 2019: Vikend delavnica za zakonske pare: nova pot do ljubezni – živeti Božji namen v najinem zakonu
Objavljeno: 6.2.2019
22. – 24. november
Vodita: Lidija in Jože Kociper, imago partnerska terapevta
 
Nova pot do ljubezni je izobraževalni program za katoliške zakonce in temelji na imago partnerski terapiji, ki sta jo ustvarila Harville Hendrix in Helen LaKelly in je bila prvič predstavljena v knjigi NAJINA LJUBEZEN. Ta program pomaga parom razumeti in poglobiti njihov odnos. Nova pot do ljubezni ponuja nekaj novih možnosti za odnos in pomaga parom uresničevati drugo največjo zapoved. Prepričana sva (tako kot avtorja), da ima ta program moč spremeniti vajin zakon, vaše občutke glede samega sebe, vašega zakonca in pot vajinega zakona.
 
Naučila se bosta negovati prostor med vama kot »sveti prostor«, ki spodbuja zaupanje in intimno povezanost. Odkrila bosta, kako vama zakon (s konflikti vred) ponuja možnost za duhovno rast in zdravljenje.
 
Izkusila bosta Boga v vajinem odnosu. »Kdor ne ljubi, Boga ni spoznal, kajti Bog je ljubezen«(1Jn 4,8)
 
Udeleženci dobijo priročnik, ki jim omogoča kasnejše poglobljeno delo doma. Priporočljivo je, da prebereta knjigo H. Hendrix: Najina ljubezen.
 
Delavnica se prične v petek zvečer ob 18. uri in zaključi v nedeljo ob 14.30 uri.


Sorodno iz kategorije “Kančevci 2019”...


išči po novicah in vsebini

Napovednik


Arhiv novic