Bratje Kapucini


Romanje v Assisi

Program v Domu duhovnosti
Kančevci v letu 2019

Naredite si prijatelje z bogastvom - 25. navadna nedelja (C)

25. navadna nedelja (C) - Gospodov dan z Besedo

Naše knjige
Uredi oz. spremeni to novicoKančevci 2019: Prijave in podrobnejše informacije
Objavljeno: 3.1.2019

DOM DUHOVNOSTI KANČEVCI

Kančevci 38
9206 Križevci v Prekmurju

tel.: 02 / 554 11 38; 041 / 840 – 897
e-pošta: dom.duhovnosti.kancevci@rkc.si.

S SEBOJ PRINESITE:

Poleg osebnih potrebščin prinesite tudi prevleko za vzglavnik in dve rjuhi ali spalno vrečo, Sveto pismo, zvezek za osebne zapiske, copate,…

PRIČETEK PROGRAMA: Če ni določeno drugače, se program prične z večerjo bo 19. uri. V dom pridite eno uro prej. Potrebna je predhodna prijava.

POZDRAVLJENIv našem domu tudi takrat, ko si boste zaželeli nekaj časa za sebe. Ob molitvi in obrokih z nami, se boste lahko posvetili osebni molitvi, premišljevanju ali sprostitvi v naravi. Možnost je tudi osebnega pogovora.

PRISPEVEK: Zapokrivanje stroškov Doma duhovnosti se priporočamo za Vaš dar.

 

DOBROTNIKI DOMA DUHOVNOSTI

Ker nimamo nobenega rednega dotoka sredstev, se priporočamo, da postanete dobrotniki Doma duhovnosti. V knjigo dobrotnikov bomo vpisali vse, ki boste kakorkoli pomagali. Svoj prispevek lahko nakažete na:

TRR: SI56 0312 5100 0573 663; SWIFT: SKBASI2X

Podprete nas lahko tudi tako, da do 0,5% svoje dohodnine namenite domu. Na davčnem uradu oddaste zahtevek, da se omenjeni delež vaše dohodnine nameni: Slovenska kapucinska provinca, Mekinčeva 3, Ljubljana, davčna številka: 75390205.

Če se boste odločili za ta način podpore domu, se Vam že tukaj zahvaljujemo. Če že plačujete dohodnino, namenite del te dohodnine tistim, ki so vam pri srcu

Našemu domu lahko pomagate tudi s prostovoljnim delom. Svoje darove boste lahko podarili pri urejanju doma in njegove okolice ali kot animatorji pri različnih skupinah. Z naše strani vam zagotovimo nastanitev v domu. O tej pomoči se predhodno dogovorite z voditeljem doma.

KAKO PRIDETE DO DOMA DUHOVNOSTI:

Z avtoceste A5 (Maribor – Lendava) pojdite na izvozu za MURSKO SOBOTO (izvoz št. 7). Sledite smer MURSKA SOBOTA VZHOD.

Skozi MURSKO SOBOTO sledite smer MORAVSKE TOPLICE. Peljite se do vasi MARTJANCI (od Murske Sobote 4 km).

Na koncu vasi MARTJANCI (cca 300 m od cerkve naprej) zavijete levo v smer PROSENJAKOVCI (tudi turistični smerokaz KANČEVCI Dom duhovnosti Benedikt)

Na koncu vasi SEBEBORCI (2 km) zopet levo v smer KRIŽEVCI (tudi turistični smerokaz KANČEVCI Dom duhovnosti Benedikt).

Peljite se skozi vasi ANDREJCI in IVANOVCI. Pri tabli Občina Gornji Petrovci (4 km), peljite naravnost.

Nadaljujte še 2 km do križišča, pred katerim je znak »prednostna cesta v levo«. Zavijte desno (smerokaz Kančevci), na vrhu klančka je cerkev in za njo je dom.

Če boste prišli do Murske Sobote z javnim prevozom (vlak, avtobus), nas pokličite in Vas bomo prišli iskat na postajo v Mursko Soboto.Sorodno iz kategorije “Kančevci 2019”...


išči po novicah in vsebini

Napovednik


Arhiv novic